BTÜ’den Afet Bölgesindeki Öğrencilere Kitap ve Kırtasiye Malzemesi Yardım Kampanyası

Bursa Teknik Üniversitesi Afet Bölgesinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere YKS Hazırlık kitabı ile ilköğretim öğrencilerine  kitap ve kırtasiye malzemesi için başlatılan yardım kampanyasına destek verecek. Üniversitemiz Toplum Gönülüleri Topluluğunun başlattığı kampanya  Maltepe Üniversitesinin işbirliği  ve Türk Kızılayının desteğiyle gerçekleştirilecek.

Toplanılacak yardım malzemeleri  Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan Kampüsü B Blok 106 numaralı ofise teslim edilecektir. Öncelikli olarak üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimiz için YKS kitapları olacaktır. Gönderilecek kitap ve  kırtasiye malzemelerinin daha önce hiç kullanılmamış olmasına veya çok az kullanılmış olmasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Yardım kampanyası 17 Nisan tarihine kadar sürecek olup   toplanan kitap ve  kırtasiye malzemeleri Bursa Teknik Üniversitesi tarafından  deprem bölgelerine  teslim edilecektir.

27 Mart 2023