Kadın Liderler Antalya’da Buluştu

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Akdeniz Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen “Yerel Yönetimler ve Kadın Liderler Çevre ve Kültür Politikaları: Akademi Buluşması-3” Antalya’da gerçekleşti.

Bursa Teknik Üniversitesi’ni temsilen Bursa Teknopark Genel Müdürü ve Polimer Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Bedeloğlu’nun katıldığı çalıştayda, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, devlet ve vakıf üniversitelerin kadın rektör ve rektör yardımcıları ile kadın akademisyenler yer aldı.

İklim, Bilim ve Kadın başlıklı çalıştayda ‘Yeşil Şehirler ve Yeşil Kampüsler, İklim Değişikliği ile Mücadele, Çağımızda Tarım ve Gıda Güvenliği, Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji’ konularına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

28 Ocak 2023